Lead frontend-utvecklare, .NET


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring!
Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Den digitala affären är vårt viktigaste utvecklingsområde och våra digitala ansträngningar har ett brett perspektiv och omfattar alla delar av kundresan. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.

Svedea växer så det knakar och söker nu en driven frontend-utvecklare till vårt utvecklingsteam. Stort fokus kommer att ligga på nyutveckling och användarvänlighet för att säkerställa nöjda kunder.


Bli en viktig del i vår utveckling

Som Lead frontend-/webb-utvecklare ingår du i webb-teamet om fyra personer, som arbetar tätt ihop med våra systemutvecklare och vår kommunikationsavdelning Din huvuduppgift blir att ha ett ansvar för hela gränssnittsprogrammeringen för våra webbplatser där du använder de senaste webbteknikerna (.Net MVC, JavaScript, Angular mm.). Stort fokus ligger på nyutveckling och användarvänlighet där du ansvarar för gränssnittsutveckling med tekniker som skapar funktionella och hållbara lösningar.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har en relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har djup kunskap i frontend-utveckling, JavaScripts avancerade funktioner och är van att utveckla för god webbläsar- och enhetskompatibilitet. Du har också erfarenhet av UX-optimering och är intresserad av att utveckla användarvänliga gränssnitt, hållbara tekniklösningar och har ett starkt intresse för teknikutveckling.


Vi gillar att du:

• har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• har högt driv och hög ambitionsnivå
• har ett öga för design, gillar struktur och kan applicera ett koncept brett
• är en problemlösare som letar långsiktiga lösningar
• är nyfiken och intresserad av nya lösningar och tekniker
• gillar förändring och högt tempo
• vill utvecklas på jobbet och inte är rädd för att anstränga dig mer

Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar på en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor, där den här tjänsten är placerad, finns nära Hötorget i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.


Mer information om tjänsten får du av Lisa Robberts på Qsearch, 076-777 03 65 alt. lisa.robberts@qsearch.se


Sök aktuell tjänst