Skadereglerare Bygg


Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge i nästan 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och näringsliv med utgångspunkt i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”. Gjensidiges skadeavdelning består av ca 80 skadereglerare inom Motor-, Civil- och Företagsförsäkring.


Arbetsuppgifter

Gruppen Byggnad inom Skador arbetar med byggrelaterade skador inom såväl privat- som näringsliv. Våra kunder återfinns över hela landet och i de flesta branscher. I gruppen arbetar idag fem innetekniker/skadereglerare, en storskadereglerare, en skadespecialist/ besiktningsman, samt en chef, samtliga placerade i Stockholm. För att kunna vara på plats där det händer samarbetar vi därför med ett nätverk av upphandlade förtroendeentreprenörer, som tillsammans med våra medarbetare representerar Gjensidige i återställandet av en skada. Meps 2.0 är ett viktigt verktyg i vårt arbete att jobba processinriktat och effektivt.

Gjensidige växer och vi söker nu nya kollegor till byggskador.

Som Skadereglerare inom Byggnad arbetar du med reglering av byggskador inom både privat och företag. Du arbetar med hela skadeprocessen med allt ifrån det att skadan kommer in till dess att den är avslutad. Till din hjälp har du ett nätverk av upphandlade besiktningsmän och förtroendeentreprenörer, som vi kommunicerar med genom Meps 2.0.

Du arbetar från vårt kontor i centrala Stockholm och i tjänsten ingår att tillsammans med dina kollegor bemanna telefon för inkommande ärenden enligt ett fastställt schema.


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har arbetat i några år som byggskadereglerare inom försäkringsbranschen, och vill komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka.
Du är van att arbeta självständigt med byggskador, och har erfarenhet av såväl privat- som företagskunder.

Även tidigare erfarenheter från byggbranschen är meriterande, gärna som Arbetsledare eller Projektledare, i roller där du kommit i kontakt med försäkringsskador.
Det är positivt med eftergymnasiala studier, gärna med inriktning mot byggteknik.


Personliga egenskaper

Vi är en liten grupp där du förutsätts ta initiativ och kunna fatta beslut självständigt. Du måste därför kunna planera din tid och arbeta på ett effektivt sätt.
Vi arbetar som ett team, där alla hjälper varandra för att ge kunden bästa möjliga service.

Eftersom Gjensidige växer i Sverige behöver du vara beredd på att kunna anpassa dig till förändringar som kan komma med nya större affärer eller uppköp.
Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig klart och tydligt, i både tal och skrift.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.


Sök aktuell tjänst